Svet-Stranek.cz
Osobní stránka

Ahoj, vítejte na mých stránkách:Osobní stránka na adrese: honzaprouza.freepage.cz

Ahoj, vítejte na mých stránkách

Rád bych vás pozval na už osmý ročník rybářských závodů na Starém Bagru, které se budou konat 20. 5. 2017. V roce 2010 jsem zkusil udělat první ročník závodů a snad se i povedl. Jako vždy poprvé není všechno bez chyby. Vše klaplo, jen rybám se zrovna moc nechtělo, ale i to se může stát. Dobře víme, že se někdy u vody nemůžeme od prutů ani hnout a někdy se zase policajt nebo splávek ani nehne.
V roce 2011 jsem dovezl tolik kapříků, že nebyl jediný závodník, který by nechytil rybu. I ti co drželi prut v ruce poprvé ulovili. Po ránu nestačili rozhodčí ani měřit a za celý závod se nezastavili. Vítěz dospěláků nachytal téměř 15 metrů ryb a vítěz dětské kategorie 8 metrů ryb a to nu je pouhých 7 let. Jídla a pití bylo také dost, ale nějak nebyl čas na konzumaci, jak ryby braly, tak to závodníci museli dohánět o přestávce a při konečném sčítání. Snad se loňský ročník vydařil, ale to musí posoudit závodníci. Děkuji všem účastníkům za sportovní chování a chuť pobavit se s přáteli z "Petrova cechu". Vždyť nejde o ceny ale o tu srandu.
Ve třetím ročníku závodu v roce 1012 se sešlo už 53 závodníků a závody si získaly své stálé příznivce. Čtvrtého ročníku se zúčastnilo už 56 závodníků přihlášeno bylo 66 závodníků, ale ranní zatažená obloha těch deset asi odradila. Chvíli nám sprchlo, ale ti skalní vydrželi a už po polovině 1. poločasu se na nás usmálo sluníčko a bylo pěkně. Někteří se vydrželi bavit i po ukončení závodů až do večera. Protože závodníků přibývá tak si dovoluji konstattovat, že to snad děláme dobře. Pátý ročník závodů v roce 2014 se snad také snad povedl až na poslední hodinu a půl která nám doslova prolila, tak že ceny jsem rozdával doslova v kaluži, můžete se podívat ve fotogalerii. Při VI. ročníku nám počasí opět vyslo bylo pěkně a z 80 přihlášených Vás dorazilo 72.Závody se snad povedly ale hodnocení je na Vás. Škoda jen, že se nekteří nedokázali omluvit, že nepřijedou. Bylo ještě dost těch, kteří by se rádi zúčastnili ale nebylo už místo a pak bylo 8 míst volných. Uspěšně jsme společně absolvovali VII. ročník závodů. Doufám, že tento rok nám počasí opět vyjde a mistrovství v hokeji bude už odehráté aby zase většina z vás nemusela spěchat na hokej.


Těším se na setkání se starými známými tvářemi i s novými závodníky.

Kontaktní adresa:
Jan Prouza
Poříčská 481
549 32 Velké Poříčí

Tel.: 602 145 922
Email: honza.prouza@seznam.cz
Tady se krásně relaxuje i závodí.
Tahle stará smuteční vrba by mohla vyprávět příběhů.
Tady je klid.
S nejmladším synkem na rybách.
Zatím jen plácá vodu, ale líbí se mu u ní.
Táto, zase se to zamotalo.
Táto, já jí pustím.
Tak a Jarda si tě dá k večeří.
I takovíto líni se skrývají pod hladinou.
Kmotra štika.
Naše kačky.
Tady se to cáká.
No to je paráda.
To je koupel, v tak čisté vodě.
Jedeš, tady jsem já.
Už se letím taky osvěžit.
Tak, ještě protáhnout křídla.
To bylo křiku, vídíš, vejdeme se tu obě.
Jmenuji se Erg a mám tu vlastní fotogalerii.
návštěvníků stránky
celkem50 523
tento týden98
dnes6